top of page

PODCAST

Våre historier

Skjermbilde 2023-03-11 kl. 18.47.56.png

HVORDAN BLIR DET FOLK AV DE FLESTE?
Folk av de fleste-podden ønsker å finne ut hva som skjer på veien til å bli "folk", møte folk det både har blitt folk av og de som fortsatt sliter med å bli det. I tillegg blir det episoder med erfaringsbasert kunnskap, historier og refleksjoner.    

Eddy

DEL 1
Anne-Marie og to av hennes tre barn har diagnosen ADHD. Anne-Marie sin eldste sønn "Supermann" sleit i mange år på skolen og på det verste måtte Anne-Marie bli med på skolen hver dag for å sørge for at "Supermann" faktisk kom seg dit. I denne perioden sleit "Supermann" med mørke tanker og uttrykte at han ikke lenger ønsket å leve. Alt dette endret seg da Eddy tok over klassen i slutten av sjette, og siden hele syvende klasse.

DEL 2
I forrige episode fortalte Anne-Marie om hvordan situasjonen var på sitt verste for "Supermann" og hvordan dette endret seg nærmest over natten da Eddy tok over klassen i slutten av sjette. I del 2 blir vi bedre kjent med Eddy, hans bakgrunn og hva som ligger til grunn for hans filosofi i møtet med elvene. Vi dykker også dypere ned i nettopp denne tankegangen.

MinADHD.png

Kathrine

Kathrine var glad og aktiv som ung. Hun gledet seg til å begynne på skolen. Ikke visste hun at skoletiden skulle bli en evig kamp, både fysisk og psykisk. Når de voksne så hva som foregikk og ikke reagerte, ble ikke hverdagen trygg lenger. Det blir mange arr på sjela over tid, etterhvert ble arrene på kroppen også synlig. Likevel møter vi en varm og tydelig Kathrine i denne episoden. Hun vil stoppe mobbing og legge ansvaret der det hører hjemme.

161550668_3918570821533926_8767937216283746429_n.jpeg
bottom of page