top of page
THR_edited.jpg

Kjære Eddy og Heidi😊 
Jeg er dere evig takknemlig for den jobben dere har gjort for 7. klasse og vår sønn.
 
Denne klassen har egentlig hatt utfordringer hele veien (min opplevelse). 
Klassen besto av mange «aktive» barn, som sammen ikke fungerte så bra. Hver og en opplevde jeg alle barna som veldig snille og omtenksomme, men sammen fikk de ikke ut det beste av hverandre. Det har ikke hjulpet at barna måtte forholde seg til mange forskjellige klassekontakter opp gjennom. Hvis jeg ikke husker feil, tror jeg de har hatt seks – syv forskjellige klassekontakter. Vi ble glade den dagen klassen ble delt, og kontaktlærer sa at delingen hadde klassen hatt godt av, og spesielt vår sønn.
 
Jeg har selv sendt bekymringsmelding til tidligere rektor for noe jeg mener var mobbing av en av elevene i klassen. Interessen i foreldregruppen har heller ikke vært optimal opp gjennom årene. På et av foreldremøtene var under halvparten av elevene representert.
 
Men så kom dere!
Dere har virkelig klart å snu denne klassen og foreldrene. Med betingningsløs kjærlighet, grenseløs tillit og en egen evne til å se hvert enkelt barn, skjedde det noe med både elevene og foreldrene. Dere har alltid vært positive i måten dere har omtalt klassen, eleven og foreldrene. Dere har kun sett muligheter og ingen begrensninger. Dere har tatt med barna på opplevelser og gitt de positive minner for livet.
Etter hvert ble både barn og foreldre overbevist om at dette var verdens beste klasse. OG ikke minst verdens beste lærere.
 
Dette ble bekreftet under avslutningsshowet deres. Selv eldste sønn i huset måtte innrømme at deres show var bedre enn det de selv hadde.
 
Utviklingen har vært stor for den enkelte eleven, som for litt siden ikke turte å stå foran klassen å holde en presentasjon, til nå å stå på den store scenen foran alle. Utviklingen blant foreldrene har vært like stor, fra å ikke være fulltallige på foreldremøtene, til å kjempe om oppgaver under aktivitetene dere satte i stand.
 
Rektor, tusen takk for at du tok sjansen på disse lærerne!
 
Jeg ønsker dere en lang og rolig sommer og muligheten til å ta igjen for alle overtidstimene dette prosjektet må ha kostet!
THR

Hver dag tar vi hundrevis av små og store valg.
Kjøre over eller i fartsgrensa? Nugatti eller magerost på brødskiva? Sveipe høyre eller venstre på tinder? Legge seg på sofaen eller ta på joggeskoa? Stjele det du ikke har råd til eller la det være? Prøve et trekk av "jointen" - eller bare dra hjem?

Fellesnevneren er konsekvenser. Konsekvensene av valg er enten gode eller dårlig.

Vi har tatt noen gode, men dessverre, alt for mange dårlige.  Med våre historier fra den harde virkelighet, ønsker vi å bevisstgjøre og forebygge ved å fortelle alt - uten filter.

Ingen 

Vi er også kronisk opptatt av filosofien "Trygghet + Motivasjon = Utvikling". Hvordan skape trygghet for både store og små i jobb, skole og hverdag? Hva har trygghet med motivasjon å gjøre?  Hvordan motivere seg selv og andre til å skape utvikling - og ikke minst - glede? 
 

Vi ønsker å bidra for å hjelpe alle aldere og "skreddersyr" gjerne et opplegg etter ditt ønske. Med f.eks foredrag, workshops, kurs og panel. Ta kontakt for en uforpliktende prat.  

bottom of page