top of page
ref.png

REFERANSER

Folkets røst

Design uten navn (1).png

"Jeg er så utrolig glad for at han har lært å sette ord på følelsene sine og være stolt av det han får til 🥰 Tror aldri jeg får takket deg nok for det du har gjort for han og oss❤️" 

"Tar av meg hatten for det du har fått til med jenta vår. I helgen var vi på topptur og hun var kun positiv, og i tillegg motiverte oss andre. Det var utenkelig for bare noen få måneder siden! TUSEN TAKK!"

"For første gang, etter snart 7 år, er skolen et sted han føler masse mestring, synes er gøy og gleder seg til - hver dag! Vi er evig takknemlig for den unike jobben du gjør! ❤️"

blue Smoke

Kjære Eddy og Heidi😊 
Jeg er dere evig takknemlig for den jobben dere har gjort for 7. klasse og vår sønn.
 
Denne klassen har egentlig hatt utfordringer hele veien (min opplevelse). 
Klassen besto av mange «aktive» barn, som sammen ikke fungerte så bra. Hver og en opplevde jeg alle barna som veldig snille og omtenksomme, men sammen fikk de ikke ut det beste av hverandre. Det har ikke hjulpet at barna måtte forholde seg til mange forskjellige klassekontakter opp gjennom. Hvis jeg ikke husker feil, tror jeg de har hatt seks – syv forskjellige klassekontakter. Vi ble glade den dagen klassen ble delt, og kontaktlærer sa at delingen hadde klassen hatt godt av, og spesielt vår sønn.
 
Jeg har selv sendt bekymringsmelding til tidligere rektor for noe jeg mener var mobbing av en av elevene i klassen. Interessen i foreldregruppen har heller ikke vært optimal opp gjennom årene. På et av foreldremøtene var under halvparten av elevene representert.
 
Men så kom dere!
Dere har virkelig klart å snu denne klassen og foreldrene. Med betingningsløs kjærlighet, grenseløs tillit og en egen evne til å se hvert enkelt barn, skjedde det noe med både elevene og foreldrene. Dere har alltid vært positive i måten dere har omtalt klassen, eleven og foreldrene. Dere har kun sett muligheter og ingen begrensninger. Dere har tatt med barna på opplevelser og gitt de positive minner for livet.
Etter hvert ble både barn og foreldre overbevist om at dette var verdens beste klasse. OG ikke minst verdens beste lærere.
 
Dette ble bekreftet under avslutningsshowet deres. Selv eldste sønn i huset måtte innrømme at deres show var bedre enn det de selv hadde.
 
Utviklingen har vært stor for den enkelte eleven, som for litt siden ikke turte å stå foran klassen å holde en presentasjon, til nå å stå på den store scenen foran alle. Utviklingen blant foreldrene har vært like stor, fra å ikke være fulltallige på foreldremøtene, til å kjempe om oppgaver under aktivitetene dere satte i stand.
 
Rektor, tusen takk for at du tok sjansen på disse lærerne!
 
Jeg ønsker dere en lang og rolig sommer og muligheten til å ta igjen for alle overtidstimene dette prosjektet må ha kostet!

THR_edited.jpg

THOR HENNING ROAAS

bottom of page